tag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post1174226290412816070..comments2023-09-14T10:27:07.977+02:00Comments on Lét-tudatos konyha: Lencseleves 2.Renata Kalmanhttp://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-14389696538727302652011-12-03T07:48:44.456+01:002011-12-03T07:48:44.456+01:00Kicsit késve reagálok: örülök, hogy ízlett! Én mos...Kicsit késve reagálok: örülök, hogy ízlett! Én most az indiai változatát készítem majd el, ebben a más fűszerezésen kívül zöldbab is van.Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-13972020394436756282011-11-06T14:56:22.665+01:002011-11-06T14:56:22.665+01:00Nagyon finom lett, az egész család boldogan kanala...Nagyon finom lett, az egész család boldogan kanalazta. Köszönjük!<br />KingaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-13570845648541017452009-01-23T00:29:00.000+01:002009-01-23T00:29:00.000+01:00Igen-igen, ha rántás akkor én is teljes kiörlésű. ...Igen-igen, ha rántás akkor én is teljes kiörlésű. Illetve minden más is, régóta nem veszem már jóöreg BL55-öt :)<BR/>A felháborodást az édes íz okozza... (nálunk a zöldborsó leves is édes "tejes")<BR/>Kipróbáltam ezt a zöldségeset, de azt hiszem még sokszor elkészül nálam :)<BR/>EAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-29496990826299339422009-01-18T15:20:00.000+01:002009-01-18T15:20:00.000+01:00Szia Edina!Én is csak a babnál és a lencsénél ránt...Szia Edina!<BR/>Én is csak a babnál és a lencsénél rántok. Kezdetben ezeknél sem alkalmaztam, de így tartalmasabb, ízletesebb. (A gyerekekre ráfér :)<BR/>Teljes kiőrlésű liszttel szoktam.<BR/>Amikor hízékony időszakom van, akkor inkább én is enélkül eszem.<BR/>Növényi joghurttal nagyon jó ám! Amíg nem használtam, addig nagyon hiányzott belőle ez az íz.Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-27892390321247716032009-01-17T17:36:00.000+01:002009-01-17T17:36:00.000+01:00Én csak megfőzöm a lencsét, bele egy nagy tejföl é...Én csak megfőzöm a lencsét, bele egy nagy tejföl és kevés szőlőcukorral ízesítem. Semmi rántás. Ez az utolsó tejföl használatom, máshoz már nem, de ehhez még igen. Azért írom le, mert mindíg nagy felháborodást keltek vele, pedig nagyon egyszerű és jó. Ki is fogom próbálni növényi tejföllel :)<BR/>EdinaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-9330557639164104712009-01-03T15:29:00.000+01:002009-01-03T15:29:00.000+01:00Igen, szinte egytálételként is megállja a helyét.Igen, szinte egytálételként is megállja a helyét.Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-68568073876094116722009-01-02T20:00:00.000+01:002009-01-02T20:00:00.000+01:00Mi is lencsét ettünk újév napján. Annyira egyszerű...Mi is lencsét ettünk újév napján. Annyira egyszerűen készült, mégis olyan jól esett csak úgy magában, a viszonylag nehezebb étkek után.erős ildikóhttps://www.blogger.com/profile/11525497821571300750noreply@blogger.com