tag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post1582611942651835141..comments2023-09-14T10:27:07.977+02:00Comments on Lét-tudatos konyha: Karobos-mézes hatlaposRenata Kalmanhttp://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-302611387303719122009-07-31T04:47:46.504+02:002009-07-31T04:47:46.504+02:00Kiskukta! Köszi a tippet!Kiskukta! Köszi a tippet!Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-38830038420611163892009-07-28T09:46:47.908+02:002009-07-28T09:46:47.908+02:00Szia!
Jól néz ki ez is, én a csokit olajjal eggyü...Szia! <br />Jól néz ki ez is, én a csokit olajjal eggyüt olvasztom fel, nem melegítem túl, nem vízgőz fölött, csak egy zománcos bögrébe tördelve tűz fölött, de gyakan veszem le onnan, hogy nem melegedjen túl, közben állandóan kavargatom. Nem szokott törni, bár igaz, hogy sokkal vékonyabb rétgbe kenem int a tieden van.Kiskuktahttps://www.blogger.com/profile/14216213502501323908noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-59310854373014224072009-05-24T13:01:10.814+02:002009-05-24T13:01:10.814+02:00Meg is kóstolám! :)
Az ultrareformerek meg csak sz...Meg is kóstolám! :)<br />Az ultrareformerek meg csak szörnyülködhetnénke! :))))duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-44056594923780777072009-05-23T08:08:43.076+02:002009-05-23T08:08:43.076+02:00Siccike!
Köszi!
Próbáltam meleg késsel vágni, az s...Siccike!<br />Köszi!<br />Próbáltam meleg késsel vágni, az sem jött be. <br />A Te ötletedet nem ismerem, majd próbát teszek. <br /><br />Remélem nem megy össze a máz, volt olyan, hogy kicsit túl sokáig melegedett és keverhetetlen masszává állt össze, amin az olaj sem segített.Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-44242688370108154772009-05-23T08:06:27.554+02:002009-05-23T08:06:27.554+02:00Ces!
Köszi, az év vége mindig kicsit húzós. Szerin...Ces!<br />Köszi, az év vége mindig kicsit húzós. Szerintem én jobban várom a nyári szünetet, mint a gyerekek. :)<br />Kicsit kevesebb órát fogok elöl tartani, az biztos.Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-49364403731971628042009-05-23T08:04:59.019+02:002009-05-23T08:04:59.019+02:00Napmátka!
Úgy kalkuláld, hogy nagyjából 2 és fél ó...Napmátka!<br />Úgy kalkuláld, hogy nagyjából 2 és fél óra az elkészítési ideje.Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-49295830553228525022009-05-23T08:04:18.319+02:002009-05-23T08:04:18.319+02:00Duende!
Köszi! :)
Általában úgy igyekszem alakítan...Duende!<br />Köszi! :)<br />Általában úgy igyekszem alakítani az ételeket, hogy többé-kevésbé meg is egyék. Van, amikor jobb lenne még egészségesebben, de ha úgy nem eszik meg, akkor inkább várok vele. Kidobni sajnálnám, meg aztán lassan mindig alakul az ízlésük.<br />Egy ultra reformer biztosan szörnyülködik a részleges finomliszt, meg cukor láttán.<br /><br />Szívesen dobozolnék Neked belőlük és valami éteri csatornán feladnám.... Mondjuk látván, hogy milyen intenzitással főzöl és posztolsz, meg kreatívkodsz, nem féltelek :)))Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-24885377984946545202009-05-22T22:16:26.344+02:002009-05-22T22:16:26.344+02:00Fú, ez nagyon jól néz ki! Nemrég olvastam talán a ...Fú, ez nagyon jól néz ki! Nemrég olvastam talán a Kiskegyed Konyhájában, hogy mi a titka a nem törős csokimáznak. Azt írták először fel kell olvasztani vízgőz fölött, aztán hagyni kicsit kihűlni, majd megint felolvasztani, és csak utána felkenni. Ezt hívják cukrászati temperálásnak, és állítólag így nem törik utána. Én még nem próbáltam, de mindenképpen teszek majd egy kísérletet!:-)siccikehttps://www.blogger.com/profile/12566636195644042022noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-69360620070386996772009-05-22T21:45:47.770+02:002009-05-22T21:45:47.770+02:00Én csak egy csendes olvasó vagyok. :) Sok erőt kív...Én csak egy csendes olvasó vagyok. :) Sok erőt kívánok ezúttal innen is a vendégsereglet kezeléséhez! ;)Bloggerhttps://www.blogger.com/profile/04216490391260968687noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-72179094313825427992009-05-22T18:46:11.883+02:002009-05-22T18:46:11.883+02:00De gyönyörű!! Hát nem csodálom, hogy mindig nyúzna...De gyönyörű!! Hát nem csodálom, hogy mindig nyúznak érte!<br />És ez a fotó! <br />Kiolvastam a receptet, le is mentettem, és hamarosan megcsinálom, nagyon tetszik.<br />Köszönöm, hogy feltetted, és nem kell tovább várni...erős ildikóhttps://www.blogger.com/profile/11525497821571300750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-58473327004496364212009-05-22T18:04:12.926+02:002009-05-22T18:04:12.926+02:00Hú, ez nagyon finom lehet, Renáta. Irtó ügyes vagy...Hú, ez nagyon finom lehet, Renáta. Irtó ügyes vagy, komolyan mondom. Te vagy az egyetlen azt hiszem, akinek megkóstolnám - és szívesen - a reformételeit! Tudom, ez most őszinte volt, de nem rajongok értük.<br />A Te receptjeid viszont mindig tetszenek.<br /><br />Nem púder.<br />Csak őszinte. :)))duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.com