tag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post5803364001814429022..comments2023-09-14T10:27:07.977+02:00Comments on Lét-tudatos konyha: OrgonavízRenata Kalmanhttp://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-38330393013177719792009-04-30T15:46:00.000+02:002009-04-30T15:46:00.000+02:00Gabriella!
Kicsit későn reagálok, bocs!
Ez sima li...Gabriella!<br />Kicsit későn reagálok, bocs!<br />Ez sima lila orgona volt, nem is az a nagyon erősen lila szín.Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-68248154054054289772009-04-30T15:45:00.000+02:002009-04-30T15:45:00.000+02:00Napmátka!
Köszi a választ!
Hémangi!
Fel van forra...Napmátka!<br />Köszi a választ!<br /><br />Hémangi!<br />Fel van forralva ez is, de a mézet csak utólag, langyos állapotban adtam hozzá. <br /><br />Eltevésnél viszont mindenestül szoktam felforralni én is a bodzát, akácot... a romlásveszély elkerülése miatt.Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-3062514375112724022009-04-30T12:04:00.000+02:002009-04-30T12:04:00.000+02:00azon gondolkodom, hogy nem lehetne-e eltenni, ha f...azon gondolkodom, hogy nem lehetne-e eltenni, ha felforralom. Végül a bodzaszörpöt is hasonlóan készítem.Vegavarázshttps://www.blogger.com/profile/06162846132382691967noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-8859602316607314162009-04-29T19:43:00.000+02:002009-04-29T19:43:00.000+02:00Köszi!!Köszi!!Gabriellahttps://www.blogger.com/profile/17488529532838174556noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-91926113455635374382009-04-28T20:10:00.000+02:002009-04-28T20:10:00.000+02:00De jó, hogy megcsináltad! Elmentettem a receptet -...De jó, hogy megcsináltad! Elmentettem a receptet - az orgona már elnyílt, de akáccal kipróbálom. Köszönöm szépen!<br /><br />Gabriella!<br />Nekem annyi a tapasztalatom a virágos dolgokkal kapcsolatban, hogy az erősen illatos, teljesen kinyílt, de még nem fonnyadt virágok a legalkalmasabbak gasztronómiai célokra (rózsánál leginkább a damaszkuszi.) Az nem érdekes, hogy mennyire dús a virágzat. Fehérorgonából viszont nem csinálnék, mert annak nincsen olyan intenzív illata, aromája.<br />(Elnézést, hogy közbeszóltam...)erős ildikóhttps://www.blogger.com/profile/11525497821571300750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-85014247733131725912009-04-28T19:43:00.000+02:002009-04-28T19:43:00.000+02:00Oh, Renáta, ez annyira jó!!!
Mindegy, hogy milyen...Oh, Renáta, ez annyira jó!!!<br /><br />Mindegy, hogy milyen orgonát használ az ember? <br />Mert van egy a kertemben, aminek nem olyan dús a virága...Gabriellahttps://www.blogger.com/profile/17488529532838174556noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-46368160424202567562009-04-28T17:44:00.000+02:002009-04-28T17:44:00.000+02:00De jó! :))De jó! :))Palócprovencehttps://www.blogger.com/profile/14783159833075098786noreply@blogger.com