tag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post6788707950260569478..comments2023-09-14T10:27:07.977+02:00Comments on Lét-tudatos konyha: Fűszeres padlizsán paradicsommalRenata Kalmanhttp://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-72092773809595701212008-09-01T08:03:00.000+02:002008-09-01T08:03:00.000+02:00A céklasalátát kivéve igen :) a tofut nagyon szere...A céklasalátát kivéve igen :) a tofut nagyon szeretik, mindig "verekedés" van érte.<BR/>A fiam (6 éves) kb. 1 éve eszi a nyers salátát. A Kicsik a paradicsomot, uborkát igen (nyersen), de a többit még nem nagyon. No meg a csírákat is szeretik, meg néha paprika karikát.<BR/>A padlizsán jó puha, szaftos lesz, ízletes a fűszertől.<BR/><BR/>a vega tartár: ez most úgy készült, hogy szójajoghurt+őrölt napraforgómag+kevés mustár, só, olaj, citromlé.<BR/>a mennyiséget nem mértem, de ha gondolod legközelebb. eredetileg kicsit sötétebb, mint a képen.Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-64859400138183709812008-08-31T22:01:00.000+02:002008-08-31T22:01:00.000+02:00A céklasalátát, tofut, padlizsánt a 2évesek is meg...A céklasalátát, tofut, padlizsánt a 2évesek is megeszik? Hogyan készíted a vega tartárt?<BR/>Köszi!siccikehttps://www.blogger.com/profile/12566636195644042022noreply@blogger.com