tag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post7435997893215727398..comments2023-09-14T10:27:07.977+02:00Comments on Lét-tudatos konyha: Sütőtökös-mákos piteRenata Kalmanhttp://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-36232990073395955302010-12-03T13:50:43.219+01:002010-12-03T13:50:43.219+01:00Brigi!
Lehet nem ez lesz az, amire gondolsz: én po...Brigi!<br />Lehet nem ez lesz az, amire gondolsz: én porcukrot kevernék össze kevés citromlével és azzal díszítenék...Nem tudom mennyire kezelhető, nekem nem túl jó a kézügyességem, pár éve, mikor ilyennel próbálkoztam, csak nagyon alap díszítésre használtam: pötty, meg ilyesmi. Azokat a cirádás csodákat nem tudom, hogy miként lehetne növényi mázzal elérni.<br />Többnyire magvakat használok, meg csonthéjasokat a mézesre.Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-33539088647842148742010-12-03T09:48:58.322+01:002010-12-03T09:48:58.322+01:00No, ez megy a kipróbálandók közé. :)
Már zavartam ...No, ez megy a kipróbálandók közé. :)<br />Már zavartam ez ügyben Katát, meg Verát is, hátha valaki emlékszik. Tavaly tudom, hogy páran beszélgettünk valahol egy bejegyzés alatt mézeskalács díszítéséről. Egészen jó ötletek születtek a tojás nélküli mázra vonatkozóan, de nem találom. Neked nem rémlik véletlenül?Bridgehttps://www.blogger.com/profile/08058429582975006091noreply@blogger.com