tag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post7609413458398721670..comments2023-09-14T10:27:07.977+02:00Comments on Lét-tudatos konyha: Tofuval töltött padlizsánRenata Kalmanhttp://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-53695743003989575802010-01-27T05:38:36.971+01:002010-01-27T05:38:36.971+01:00Hú, köszi!Hú, köszi!Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-40685309866042526322010-01-26T09:05:19.295+01:002010-01-26T09:05:19.295+01:00Nem, tuti medvehagymás. Legalábbis, amire én gondo...Nem, tuti medvehagymás. Legalábbis, amire én gondolok. Itt van:<br />http://naturmarket.hu/toffini-tofu-bio-medvehagymas-dobozos/<br /><br />Viszont találtam egy nagyon jó tofu-összefoglalót itt:<br />http://www.naszalytej.hu/index.php?pg=menu_13<br />Eszerint tényleg van paprikás és metélőhagymás is - kétféle is. Bizony erről sem tudtam. Nálunk csak sima, füstölt és medvehagymás kapható.Szamócahttps://www.blogger.com/profile/10843646695294567674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-79264182092243910592010-01-26T08:16:48.618+01:002010-01-26T08:16:48.618+01:00Várjál csak, nem metélőhagymás véletlenül, amiről ...Várjál csak, nem metélőhagymás véletlenül, amiről beszélünk?Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-24832224390503432332010-01-26T08:16:07.443+01:002010-01-26T08:16:07.443+01:00Szamóca!
Én mindig ezt a négyet látom a boltokban ...Szamóca!<br />Én mindig ezt a négyet látom a boltokban felénk: sima, füstölt, medvehagymás, pritaminpaprikásRenata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-64983553140864530472010-01-25T16:08:05.922+01:002010-01-25T16:08:05.922+01:00Igen, valószínűleg ugyanolyan illóolaj van mindket...Igen, valószínűleg ugyanolyan illóolaj van mindkettőben.<br />Pritaminpaprikás tofuról még nem hallottam, de biztosan finom lehet.Szamócahttps://www.blogger.com/profile/10843646695294567674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-28461910124454449622010-01-25T08:22:19.627+01:002010-01-25T08:22:19.627+01:00Szamóca!
Tudom, hogy nem sokan vannak, akik nem, d...Szamóca!<br />Tudom, hogy nem sokan vannak, akik nem, de én nem szeretem a medvehagymát. Semmilyen formában. Valószínűleg abból adódik, hogy a fokhagymát nem bírom, igen kevés belőle is szinte "kivégez".<br />A medvehagymához nagy reményeim fűződtek, mikor kaptam egy doboznyit, hogy majd ez milyen jó lesz. De szinte ugyanazt produkálta, mint a fokhagyma: egyszerűen nem bírja a gyomrom.<br /><br />A pritaminpaprikás tofu viszont bejön.Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-79224447435789706722010-01-23T14:24:25.588+01:002010-01-23T14:24:25.588+01:00Nálunk a medvehagymás tofu a nyerő!
Rengeteg hagym...Nálunk a medvehagymás tofu a nyerő!<br />Rengeteg hagyma van benne és egy kevés sóval nagyon finom bármihez, bárhogy elkészítve.Szamócahttps://www.blogger.com/profile/10843646695294567674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-77008036610896314022009-12-09T09:39:46.565+01:002009-12-09T09:39:46.565+01:00Igen, a füstölt tofunak legalább van valamilyen íz...Igen, a füstölt tofunak legalább van valamilyen íze. :)Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-21656598407433381432009-12-08T21:13:51.403+01:002009-12-08T21:13:51.403+01:00A füstölt változat nem hangzik rosszul.
Az agar-...A füstölt változat nem hangzik rosszul. <br /><br />Az agar-agart szeretnénk mi is kipróbálni dzsemmekhez.ilikehttps://www.blogger.com/profile/14404146496897472577noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-45678426469681071332009-11-30T16:03:35.782+01:002009-11-30T16:03:35.782+01:00Ilike!
A tofu szinte semleges ízű. Jól lehet ízesí...Ilike!<br />A tofu szinte semleges ízű. Jól lehet ízesíteni, ha fűszerezed vagy bepácolod olajban.<br />A füstölt változat az meg olyan füstös jellegű. :)<br /><br />Az agar-agar kapható bioboltokban vagy esetleg cukrászdiszkontban, de ott nagy kiszerelésben.<br />Nem olcsó az biztos, de nem kell belőle sok és ez teljesen növényi.Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-5194568640321563282009-11-28T17:28:55.483+01:002009-11-28T17:28:55.483+01:00Megkérdezhetem, hogy a tofu ízét tudod hasonlítani...Megkérdezhetem, hogy a tofu ízét tudod hasonlítani valamihez? <br /><br />Másik kérdésem, - ami inkább a nővéremé - hogy az agaragar-t indiai üzletben veszed?ilikehttps://www.blogger.com/profile/14404146496897472577noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-75028442398326769782009-11-25T20:30:11.209+01:002009-11-25T20:30:11.209+01:00Köszönöm szépen, nagyon tetszik az ötlet!Köszönöm szépen, nagyon tetszik az ötlet!erős ildikóhttps://www.blogger.com/profile/11525497821571300750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-58761421357884253142009-11-25T04:54:50.913+01:002009-11-25T04:54:50.913+01:00Kiskukta, Krisztina, Ottis!
Nagyon köszönöm!Kiskukta, Krisztina, Ottis!<br />Nagyon köszönöm!Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-35191320036361305362009-11-25T04:45:20.917+01:002009-11-25T04:45:20.917+01:00Siccike!
Láttam a sajtodat, nagyon eredeti!Siccike!<br />Láttam a sajtodat, nagyon eredeti!Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-16661699764870080012009-11-25T04:44:35.177+01:002009-11-25T04:44:35.177+01:00Kriszti!
Nem írtam bele a receptbe, de itt is érde...Kriszti!<br />Nem írtam bele a receptbe, de itt is érdemes ügyelni arra, hogy a padlizsán ne legyen keserű, azaz ha nagyon magos, akkor az gyanús...<br />Kicsit javítható, ha kisózzuk belőle a keserűséget.Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-51418441137069026442009-11-24T13:58:13.063+01:002009-11-24T13:58:13.063+01:00Kukkants be hozzám :-)Kukkants be hozzám :-)Ottishttps://www.blogger.com/profile/14275790788805309602noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-39647590836615291342009-11-23T19:51:56.951+01:002009-11-23T19:51:56.951+01:00Bekukkantanál hozzám?Bekukkantanál hozzám?L.Krisztinahttps://www.blogger.com/profile/10009499029826346746noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-19899909261508786092009-11-23T09:18:14.921+01:002009-11-23T09:18:14.921+01:00Átnéznél?Átnéznél?Kiskuktahttps://www.blogger.com/profile/14216213502501323908noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-52798078961704612332009-11-22T22:21:05.705+01:002009-11-22T22:21:05.705+01:00Ez nagyon jó ötlet!:-) Én is készülök vegán mozzar...Ez nagyon jó ötlet!:-) Én is készülök vegán mozzarellával töltött szejtánt készíteni.siccikehttps://www.blogger.com/profile/12566636195644042022noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-37810400873024035112009-11-22T20:26:20.395+01:002009-11-22T20:26:20.395+01:00Padlizsánt még nem paníroztam, itt az ideje kiprób...Padlizsánt még nem paníroztam, itt az ideje kipróbálni:)))L.Krisztinahttps://www.blogger.com/profile/10009499029826346746noreply@blogger.com