tag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post8221513509996399750..comments2023-09-14T10:27:07.977+02:00Comments on Lét-tudatos konyha: Nyári arany: sárgabarackRenata Kalmanhttp://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-29904215041615248582010-07-13T05:20:04.780+02:002010-07-13T05:20:04.780+02:00szia Meli!
Remélem jól sikerült a lekvár!
Idén saj...szia Meli!<br />Remélem jól sikerült a lekvár!<br />Idén sajnos az eddigiekhez képest a gyümölcs is drágább lett, részben az időjárás miatt.<br />Köszönöm a honlapomra vonatkozó pozitív szavakat, igyekszem rendszeresen frissíteni. Hírlevélre is fel tudsz iratkozni, a belső oldalakon.Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-54856582681356954362010-07-12T09:54:48.739+02:002010-07-12T09:54:48.739+02:00Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a receptet, me...Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a receptet, mert szerettem volna egy tartósítószer mentes sárgabarack lekvárt csinálni, hogy az egy éves kislányom is bátran ehessen majd belőle. UTána beleolvastam a többi blogodba és honlapodba is, nagyon érdekes, majd még olvasom, csak most megyünk ki az udvarra játszani a nagy meleg előtt. <br />Köszi, hogy megírtad :D<br />MelindaMelihttps://www.blogger.com/profile/00811289472268495200noreply@blogger.com