tag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post868913656497110387..comments2023-09-14T10:27:07.977+02:00Comments on Lét-tudatos konyha: Retrospektív: a rácsosRenata Kalmanhttp://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-59393879877328180642008-09-04T20:58:00.000+02:002008-09-04T20:58:00.000+02:00Bocsi, a 69 valahogy kimaradt a címből!citromfuu69...Bocsi, a 69 valahogy kimaradt a címből!<BR/>citromfuu69@citromail.hu<BR/><BR/>De hogy maradhatott ki?Milenehttps://www.blogger.com/profile/13541553660186302487noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-35185056829165802452008-09-04T07:58:00.000+02:002008-09-04T07:58:00.000+02:00Citromfű!küldöm...Citromfű!<BR/>küldöm...Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-24575632273238986142008-09-03T20:12:00.000+02:002008-09-03T20:12:00.000+02:00Off: Szeretnék Neked küldeni egy emailt, ami a víz...Off: Szeretnék Neked küldeni egy emailt, ami a vízről szól. Írsz egy mail címet a citromfuu@citromail.hu-ra?Milenehttps://www.blogger.com/profile/13541553660186302487noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-26369409905706793302008-09-03T20:10:00.000+02:002008-09-03T20:10:00.000+02:00Renáta, meg fogsz lepődni, de nekem is az egyik k...Renáta, meg fogsz lepődni, de nekem is az egyik kedvencem! :)<BR/>Egy időben nagyon sokat sütöttem, volt, hogy még lakodalomba is kérték. Aztán elmaradt. Mostanában megint sütöm. Valahol posztoltam is...<BR/>Én a Horváth Ilona szakácskönyvére esküszöm, bár F. Nagy Angélát is "használom".Milenehttps://www.blogger.com/profile/13541553660186302487noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-85446266830664296552008-09-03T16:17:00.000+02:002008-09-03T16:17:00.000+02:00Andici!Szilvásat eddig még csak lepényként ettem, ...Andici!<BR/>Szilvásat eddig még csak lepényként ettem, két tésztaréteg között szilvatöltelék. Biztosan finom lehetett az is! A rácsok, ahogy kicsit ropogósra sülnek külön izgalmasak.Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-69052488805291687172008-09-03T12:37:00.000+02:002008-09-03T12:37:00.000+02:00Nekem a nagymamám sütött ilyent, de mindig kettévá...Nekem a nagymamám sütött ilyent, de mindig kettévágott szilva volt a rácsok alatt, és ezt szórta meg fahéjas cukorral. Fincsi volt nagyon :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-64684168277080348822008-09-03T09:51:00.000+02:002008-09-03T09:51:00.000+02:00Névtelen!:)Beatbull!Én is csak az alap-alap ételek...Névtelen!<BR/>:)<BR/><BR/>Beatbull!<BR/>Én is csak az alap-alap ételekhez veszem elő, azokat is általában átalakítom, de mivel nem tudtam főzni, ezért el kellett valahonnan indulnom :)<BR/><BR/>Hát Tárgymutató tényleg nem árt ha van benne :)<BR/>(amúgy írtam hsz-t az átlátszó paradicsomleves posztodhoz)Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-49706673247560130392008-09-03T09:10:00.000+02:002008-09-03T09:10:00.000+02:00Én is F. Nagy Angéla könyvét kaptam 6 évvel ezelőt...Én is F. Nagy Angéla könyvét kaptam 6 évvel ezelőtt szüleimtől, mikor kiköltöztem és nekem kellett ellátnom saját magamat. Szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor használtam - évek óta már csak porfogó a polcomon, egyedül a tárgymutató tetszik benne, mert annak minden szakácskönyvben kellene lennie.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10984122431528478440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-87757239172536551662008-09-03T06:53:00.000+02:002008-09-03T06:53:00.000+02:00Húúúúúúúúúú ilyet az én anyum is sütött!Húúúúúúúúúú ilyet az én anyum is sütött!Anonymousnoreply@blogger.com