tag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post1399744133756117426..comments2023-09-14T10:27:07.977+02:00Comments on Lét-tudatos konyha: A reggeliRenata Kalmanhttp://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-65948662794926610172010-09-08T04:21:56.689+02:002010-09-08T04:21:56.689+02:00Szia!
De jó, hogy mondod... igen, szoktam beletenn...Szia!<br />De jó, hogy mondod... igen, szoktam beletenni egy kevés szőlőmagolajat.<br />Mindjárt utána, hogy elkészül, csak kimaradt a receptből.<br />Pótlom. Köszi!Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-22172393243052134612010-09-07T14:44:09.090+02:002010-09-07T14:44:09.090+02:00Szia!Te hogy oldod meg,hogy kenhető legyen a pálma...Szia!Te hogy oldod meg,hogy kenhető legyen a pálmazsíros kence?Én valamilyen finom olajat teszek hozzá,de hátha van más megoldás is?.LiliNortianyuhttps://www.blogger.com/profile/15674917965638030851noreply@blogger.com