tag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post288115051087205247..comments2023-09-14T10:27:07.977+02:00Comments on Lét-tudatos konyha: NánRenata Kalmanhttp://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-76524521760403770672008-12-31T13:40:00.000+01:002008-12-31T13:40:00.000+01:00Adjon az új év, amit a régi nem adott: nevető öröm...Adjon az új év, <BR/>amit a régi nem adott: <BR/>nevető örömet, édes bánatot; <BR/>adjon az is, aki még nem adott, <BR/>hidegben meleget, melegben árnyékot; <BR/>kálváriánkban könnyű keresztet, <BR/>szőlőtőkénkre nehéz gerezdet, <BR/>ha száraz a mezsgye adjon az ég, <BR/>bőséges esőt, de ne legyen jég; <BR/>fagyosszentek ne hozzanak veszélyt, <BR/>gazdaszívekben ébresszenek reményt; <BR/>minden haragos béküljön jóra, <BR/>kaszálókon viruljon pünkösdirózsa; <BR/>adjon az isten mindig jó napot, <BR/>templomainkban áldásos papot; <BR/>ültessenek a kertbe legalább egyet, <BR/>teremjenek fáink roskadva meggyet; <BR/>búzatáblákba kevesebb egeret, <BR/>adjon az isten puha kenyeret; <BR/>adjon nekünk, ha nem is kérünk, <BR/>boldog szerelmet, ameddig élünk.<BR/><BR/>Boldog Új Évet Kívánok!Gyöngyihttps://www.blogger.com/profile/09443688126885465566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-43606898529564498412008-10-31T00:37:00.000+01:002008-10-31T00:37:00.000+01:00Olajat annyit tettem bele, ahogy írtad.Olajat annyit tettem bele, ahogy írtad.siccikehttps://www.blogger.com/profile/12566636195644042022noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-78946915930060165322008-10-20T07:51:00.000+02:002008-10-20T07:51:00.000+02:00Siccike!Én sajnos egyébként elég "sós vagyok, amit...Siccike!<BR/>Én sajnos egyébként elég "sós vagyok, amit igyekeznék csökkenteni.<BR/>(Van, hogy utólag rásózok.)<BR/><BR/>A kiszáradás: nekem még másnap is ehető volt, olyan kenyértészta állaga lett. Olajat mennyit tettél bele?Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-47358274011767057842008-10-19T23:51:00.000+02:002008-10-19T23:51:00.000+02:00MEgcsináltam, és ízre nem lett rossz (bár én piciv...MEgcsináltam, és ízre nem lett rossz (bár én picivel több sót is elbírtam volna), viszont elég száraz lett.:-( Mondjuk lehet, hogy a sütőm is vétkes volt...siccikehttps://www.blogger.com/profile/12566636195644042022noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-90344704323690505622008-08-19T17:03:00.000+02:002008-08-19T17:03:00.000+02:00szia!A névvel vacilláltam, de a könyv így írta, há...szia!<BR/>A névvel vacilláltam, de a könyv így írta, hát legyen. Korábban máshol én is így olvastam: naan.<BR/>(Kicsit furán néz így ki á-val...)<BR/>A vörös lencsét meg a napokban terveztem felrakni. :)<BR/><BR/>Most nézem, hogy a posztod felkerült a gyűjtőoldalra? Mert nem látom.Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-5020986176253394202008-08-19T16:49:00.000+02:002008-08-19T16:49:00.000+02:00Én is naant posztoltam ma! Csak az én forrásom a S...<A HREF="http://izbolygo.extra.hu/?p=516" REL="nofollow">Én is naant posztoltam ma!</A> Csak az én forrásom a Szakácsok könyve volt:-)Anonymousnoreply@blogger.com