tag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post4790019274474337629..comments2023-09-14T10:27:07.977+02:00Comments on Lét-tudatos konyha: AkácvízRenata Kalmanhttp://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-80521591620505246592009-05-06T14:58:00.000+02:002009-05-06T14:58:00.000+02:00Megint ránéztem a receptedre. Most látom, hogy én ...Megint ránéztem a receptedre. Most látom, hogy én is ezt az édesítési arányt találtam a magam részéről jónak, vagyis 1 liter vízhez 3 ek méz.erős ildikóhttps://www.blogger.com/profile/11525497821571300750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-34806592080468714892009-05-04T14:48:00.000+02:002009-05-04T14:48:00.000+02:00Bodzából sűrűbbre csinálom, azt több napig áztatom...Bodzából sűrűbbre csinálom, azt több napig áztatom és édesebbre is készítem, s majd hígítható ízlés szerint.Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-1370087203771004062009-05-04T14:47:00.000+02:002009-05-04T14:47:00.000+02:00Citromfű!
Ez is az ehető virágok kategória. Haszná...Citromfű!<br />Ez is az ehető virágok kategória. Használd ki, hogy tiszta helyről hozzájutsz!<br /><br />Napmátka!<br />Pedig eredetileg fel sem akartam tenni őket, gondolván, hogy nincs benne semmi érdekes...egyszerű nagyon. :)<br />Nálad viszont igazi különlegességekre lehet bukkanni ezekből az alapanyagokból.<br /><br />Olyan gyorsan elnyílnak, hogy észre sem veszem, vagy túl sok program van mostanság...folyton meglepődök, hogy megint hajtani kell egyet a naptáron.Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-70786137974562540672009-05-03T23:21:00.000+02:002009-05-03T23:21:00.000+02:00Nagyon köszönöm Neked ezt a receptet, és egyáltalá...Nagyon köszönöm Neked ezt a receptet, és egyáltalán a virágvizeket. A Te recepted alapján próbálkoztam én is, eddig nekem a bodza a legfinomabb. Igaz, orgonából nem próbáltam.erős ildikóhttps://www.blogger.com/profile/11525497821571300750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-64480364360988922812009-05-03T21:12:00.000+02:002009-05-03T21:12:00.000+02:00Megint egy elgondolkodtató recept. Tele van az udv...Megint egy elgondolkodtató recept. Tele van az udvar akácfával, de még sosem jutott eszembe bármit készíteni akácból. Igaz az agacsit (az akác virágát) szívesen eszegetjük, mert finom.<br />Lehet, hogy ezt is ki kellene próbálnom?Milenehttps://www.blogger.com/profile/13541553660186302487noreply@blogger.com