tag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post5553590958798163635..comments2023-09-14T10:27:07.977+02:00Comments on Lét-tudatos konyha: Búzahús bundában (rántott szejtán)Renata Kalmanhttp://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-60835249757011967152010-10-18T04:32:07.818+02:002010-10-18T04:32:07.818+02:00szia Tomi!
Próbáld úgy, hogy kétszer panírozod, va...szia Tomi!<br />Próbáld úgy, hogy kétszer panírozod, vagyis beleforgatod a masszába, amit leírtam, utána zsemlemorzsa és ismét a massza+zsemlemorzsa. A bolti sajtok sajna többségében kifolynak szerintem is.Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-77953739547702381192010-10-18T00:46:55.600+02:002010-10-18T00:46:55.600+02:00Üdv Renáta!
Engem a panír érdekelne igazán, tudom...Üdv Renáta!<br /><br />Engem a panír érdekelne igazán, tudom hogy a házisajt lenne a legjobb a panírozásra, de nincs véletlenül olyan recepted amivel a sima bolti sajtok is a bundájukban maradnak és nem folynak ki? :)<br /><br />Előre is köszi!<br /><br />TomiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-68200142124411002942009-07-28T05:18:11.134+02:002009-07-28T05:18:11.134+02:00Mara!
Klopfolni azokat a részeit lehet(ne), amik f...Mara!<br />Klopfolni azokat a részeit lehet(ne), amik fővés közben keményebbek, vastagabbak maradtak. De eléggé könnyen szétmállik, így nem nagyon érdemes.<br /><br />Én, amikor málló a szerkezete, akkor panírozásnál jól összenyomkodom a panírozómasszával.Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-31349488688088662162009-07-27T14:52:13.756+02:002009-07-27T14:52:13.756+02:00Sziasztok!
Én azt szeretném kérdezni (mert a fotó...Sziasztok!<br /><br />Én azt szeretném kérdezni (mert a fotóból úgy tűnik igen), hogy klopfolható-e a búzahús? A fagyasztás kérdésre meg kaptam választ... ;-)<br /><br />Köszönöm! Üdv: MaraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-3104605696847866862008-10-01T09:25:00.000+02:002008-10-01T09:25:00.000+02:00Kata!Örülök ennek. Létezik más fűszerezésű is, én ...Kata!<BR/>Örülök ennek. Létezik más fűszerezésű is, én többnyire ezt használom.Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-29775245198152871692008-09-30T23:07:00.000+02:002008-09-30T23:07:00.000+02:00Ez a panír - massza nagyon - nagyon finom!!! Ma cu...Ez a panír - massza nagyon - nagyon finom!!! Ma cukkinit és padlizsánt rántottam és nagyon ízlett mindegyikünknek!! Köszi! ,o)Katahttps://www.blogger.com/profile/15548847344053676466noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-48357430093082536412008-09-28T18:05:00.000+02:002008-09-28T18:05:00.000+02:00Siccike!Igyekszem akkor beiktatni majd, ilyenkor m...Siccike!<BR/>Igyekszem akkor beiktatni majd, ilyenkor mindig fellelkesedek, ha más is kedvet érez hozzá.<BR/><BR/>Katanyaka!<BR/>Igen, ilyenkor szinte luxuskényelem az ebédfőzés! :)<BR/><BR/>Tibor!<BR/>Üdv Neked!<BR/>Ez tönkölybúzából készül, annak a fehérjéje (sikér) ez tulajdonképpen. <BR/>Abszolút semleges az íze!<BR/>A készítéskor a víz, amiben kifő ízesíthető, illetve a már elkészült nyers szejtán (a búzahús) a panírozás során is ízesíthető.Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-10083088964178176582008-09-28T12:43:00.000+02:002008-09-28T12:43:00.000+02:00Mennyire van "szójakocka" íze? Nyílván nem a ránto...Mennyire van "szójakocka" íze? Nyílván nem a rántott hús ízért várom el, csak félek attól a sz.kocka íztől, amiben egyik nap részem volt. <BR/><BR/>[CES]Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-50443687458079108712008-09-27T19:39:00.000+02:002008-09-27T19:39:00.000+02:00Én is sokat szoktam egyszerre csinálni és ha van h...Én is sokat szoktam egyszerre csinálni és ha van hozzá erőm és időm, darálok is egy adagot, meg fel is kockázok még egy másikat és külön csomagokban rakom őket a fagyasztóba, később nagyon hálás vagyok magamnak a gondoskodásért :o))Katahttps://www.blogger.com/profile/15548847344053676466noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-9019972106766125982008-09-27T17:27:00.000+02:002008-09-27T17:27:00.000+02:00Bingóóó, számomra ismét egy telitalálat!:-) Ez a h...Bingóóó, számomra ismét egy telitalálat!:-) Ez a házi szejtánkészítés a tönkölylisztes gyökerektől kezdve óriási misztikum a számomra már jóideje, régóta készülök rá, hogy itthon is nekiálljak, de egyelőre nem volt még hozzá bátorságom... Egyik nagy kérdőjel volt számomra, hogy lehet-e fagyasztani a kész szejtánt, de akkor ezek szerint lehet! Mivel tényleg elég macerás az elkészítése, ezért gondoltam én is, hogy nagyobb adaggal készítenék, és lefagyasztanám...siccikehttps://www.blogger.com/profile/12566636195644042022noreply@blogger.com