tag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post8391292757674873129..comments2023-09-14T10:27:07.977+02:00Comments on Lét-tudatos konyha: Káposztafészekbe bújtatott gombócokRenata Kalmanhttp://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-57746114110408072532009-02-20T14:34:00.000+01:002009-02-20T14:34:00.000+01:00Kata!Köszönöm az ötletet, jól hangzik!Biztosan más...Kata!<BR/>Köszönöm az ötletet, jól hangzik!<BR/>Biztosan más ízt kölcsönöz az ételnek.Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-1362109101786711032009-02-19T09:26:00.000+01:002009-02-19T09:26:00.000+01:00Pár évig mi sem ettünk húst. A töltött káposzta tö...Pár évig mi sem ettünk húst. A töltött káposzta töltelékét úgy készítettem, hogy a gombát megfőztem pörköltnek, összekevertem félig főtt rizzsel, és ebből a masszából csináltam kis gombócokat,vagy káposztalevélbe töltöttem. Mindenkinek ízlett.Cukroskatahttps://www.blogger.com/profile/00122740355456993478noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-41306765434480402602009-02-15T15:04:00.000+01:002009-02-15T15:04:00.000+01:00Kata!Én is szerettem a tejtermékeket. A tejfölös k...Kata!<BR/>Én is szerettem a tejtermékeket. A tejfölös kenyér pl. magában is jó volt! :)Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-22846440983031017952009-02-14T17:59:00.000+01:002009-02-14T17:59:00.000+01:00Amin vagy amiben tejföl volt, az nekem mind nagy k...Amin vagy amiben tejföl volt, az nekem mind nagy kedvenc volt :o)))) De a káposzta tényleg nagyon!Katahttps://www.blogger.com/profile/15548847344053676466noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-72267319433072616682009-02-14T15:30:00.000+01:002009-02-14T15:30:00.000+01:00Off:Játszani hívlak:http://zsannamanna.blogspot.co...Off:<BR/>Játszani hívlak:http://zsannamanna.blogspot.com/2009/02/mi-lennek-ha.htmlMilenehttps://www.blogger.com/profile/13541553660186302487noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-76275383607257387882009-02-14T14:10:00.000+01:002009-02-14T14:10:00.000+01:00Sziasztok!Napmátka!Igyekszem megszerettetni, a cék...Sziasztok!<BR/>Napmátka!<BR/>Igyekszem megszerettetni, a cékla például már elég népszerű a család többi tagjánál is.<BR/><BR/>Duende, Kata!<BR/>Babbal igazán laktató lehet!<BR/>Én sem igazán ragaszkodok a szójás verzióhoz, de ez bizonyult most a legkézenfekvőbbnek (idő miatt).<BR/><BR/>Kata! Igazi kuriózum vagy, mert még nem nagyon hallottam mástól, hogy gyerekkori kedvence volt. :)Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-58465408852720298592009-02-13T19:42:00.000+01:002009-02-13T19:42:00.000+01:00Én simán szejtánkockákkal szoktam csinálni és nagy...Én simán szejtánkockákkal szoktam csinálni és nagyon szeretjük! Gyerekkorom egyik nagy kedvence volt :o)Katahttps://www.blogger.com/profile/15548847344053676466noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-30663358492812170392009-02-13T18:12:00.000+01:002009-02-13T18:12:00.000+01:00Ez tök jól néz ki, Reni!Mikor vegetáriánus voltam,...Ez tök jól néz ki, Reni!<BR/><BR/>Mikor vegetáriánus voltam, én is sokszor készitettem húsmentes székelykáposztát. <BR/>Viszont én nem szeretem a szóját, úgyhogy babbal szoktam csinálni. A babot készitem el úgy, mint a pörköltet szokás, aztán felöntöm vizzel, bele a savanyúkáposztát és összefőzöm. Végül egy nagyon vékony rántással szoktam befejezni.duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-28139190149317391592009-02-13T15:27:00.000+01:002009-02-13T15:27:00.000+01:00Szerintem ne add fel a család tesztelését, előbb-u...Szerintem ne add fel a család tesztelését, előbb-utóbb egyhangúlag belátják majd, hogy a káposzta finom dolog, szinte minden formában.<BR/>Érdekes egyébként, mi a székelykáposztát (meg általában a káposztás ételeket) nem habarjuk be.erős ildikóhttps://www.blogger.com/profile/11525497821571300750noreply@blogger.com