tag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post9070528922295696292..comments2023-09-14T10:27:07.977+02:00Comments on Lét-tudatos konyha: Heti menü - februárRenata Kalmanhttp://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-44697387453734844742009-02-19T07:53:00.000+01:002009-02-19T07:53:00.000+01:00Kata!Igyekszem majd felrakni, de ehhez el kell újr...Kata!<BR/>Igyekszem majd felrakni, de ehhez el kell újra készíteni a sütit, mert nem fotóztam le.<BR/><BR/>Napmátka!<BR/>Egy részéhez szoktam hozzáadni chilit, mert van akinek így jó. Nekem is néha így ízlik.Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-28862233662199402472009-02-18T21:44:00.000+01:002009-02-18T21:44:00.000+01:00Nagyon sok finomságot főztél! Legjobban talán a rá...Nagyon sok finomságot főztél! Legjobban talán a rántott karfiolra és az almacsatnira vágyom most (utóbbira az eredeti, csípős recepted szerint).erős ildikóhttps://www.blogger.com/profile/11525497821571300750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-90557905809030702972009-02-18T16:00:00.000+01:002009-02-18T16:00:00.000+01:00Szia!A nem linkelt receptek közül nagyon kíváncsi ...Szia!<BR/><BR/>A nem linkelt receptek közül nagyon kíváncsi vagyok a karobos kevert sütire és a vegán grízgaluskára. Tojásosan a kedvenc levesbetétem volt.<BR/>Köszi.<BR/>KataKatahttps://www.blogger.com/profile/01088623510643956205noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8250379861113349908.post-43740998043881214562009-02-18T14:24:00.000+01:002009-02-18T14:24:00.000+01:00éljen-éljen, ez nagyon jóóóó! már kartalak is kérn...éljen-éljen, ez nagyon jóóóó! már kartalak is kérni, csinálnál-e ilyet...:-)siccikehttps://www.blogger.com/profile/12566636195644042022noreply@blogger.com