2010. február 5., péntek
A Lét-tudatos konyha márciusi kezdettel vegetáriánus főzőtanfolyamot indít az India Klub szervezésében.
A kurzus első három témája és időpontjai:
2010. március 13. A reformtáplálkozás alapjai, gabonakonyha
2010. március 20. Gyümölcsök, zöldségek, hüvelyesek
2010. március 27. Magvak, csírák, fűszerkalauz
A foglalkozások elméletből és 3 fogásos menü elkészítéséből állnak - magyaros illetve indiai ízekkel
Ára: 3000ft/alkalom, 3 alkalom együtt: 7500 ft
A tanfolyamokról folyamatos információ található itt a honlapon, a jobb oldalon található Reform főzőtanfolyam alatt.
Közvetlen kapcsolat:
e-mail: renata.kalman kukac lettudatos.com
A kurzus első három témája és időpontjai:
2010. március 13. A reformtáplálkozás alapjai, gabonakonyha
2010. március 20. Gyümölcsök, zöldségek, hüvelyesek
2010. március 27. Magvak, csírák, fűszerkalauz
A foglalkozások elméletből és 3 fogásos menü elkészítéséből állnak - magyaros illetve indiai ízekkel
Ára: 3000ft/alkalom, 3 alkalom együtt: 7500 ft
A tanfolyamokról folyamatos információ található itt a honlapon, a jobb oldalon található Reform főzőtanfolyam alatt.
Közvetlen kapcsolat:
e-mail: renata.kalman kukac lettudatos.com
Helyszín: India Klub - Szeged Brüsszeli körút 29.
17 megjegyzés:
Szeretettel kívánok sok sikert és érdeklődőt a tanfolyamhoz!
Renáta, sok sikert kívánok! :)
Sok sikert hozzá.
Engem is érdekelne, ha nem laknék ilyen messze :D
De jó! Teljék benne sok örömed!:)) Kár, hogy olyan messze van Szeged...
Sajnos én is messze lakok. Beszámolót fogsz készíteni?
Renáta, a minap szerettem volna megkóstolni a szójatejet, de nagy tudatlanságomban végül egy kakaós szójaital mellett kötöttem ki. Hiába kerestem, tej szó sehol nem szerepelt. A natúr szójaital = a szójatejjel?
Ilike!
Szerintem írni fogok róla.
A szójaital szerintem azért szerepelt úgy, mert esetleg mást is tartalmaz. Mi volt az összetételénél, nem emlékszel?
Én magában nem nagyon szoktam inni szójás italt, mert elég markáns az íze, főleg ha natúr! Úgyhogy lehet, hogy jobban jártál! :)
A rizstej és a zabtej sokkal ízletesebb.
A szójatejet (amit itthon készítek) leginkább sütibe teszem, pl. kalácsba.
A boltban kaphatóknak sajnos itt Magyarországon csillagászati az áruk.
Sok sikert neked, sok érdeklődőt! Kár, hogy messze van Szeged, pedig 1-re biztos elmennék, már csak azért is, hogy találkozzunk. A könyves bejegyzést nem feledtem, csak időhiánnyal küzdök, a héten remélem meglesz.
Köszönöm!
Napmátka Neked külön köszi, hogy kitetted az oldaladra!
Vera!
Te már profi vagy tanfolyamtartás-ügyben. :)
Jucy!
Nos, igen, pedig szívesen találkoztam volna Veled!
Palócprovence, Kiskukta!
Köszönöm!
Nem néztem meg az összetevőket, pedig más terméken megszoktam ezt tenni. Nagyon drágák valóban. A rizstejet és a zabtejet akkor előnyben fogom részesíteni, ha azt finomabbnak tartod. Bár ezt nem is láttam a polcon.
Jó lenne leszokni a tehéntejről, legalábbis folyékony formában.
Hát, profinak azért nem mondanám magam, főleg, hogy alighogy belekezdtem, máris lassulásra kényszerülök... ugyanis a te babérjaidra pályázom család-fronton... :))))
Vera!
Tényleg? Jön a negyedik?
Mivel Te sem igen írsz a családodról túl sokat, én meg máshonnan nem tudom meg a híreket...Akkor boldog babavárást!
Még nem akarom megírni, kisebb annál... :) És igen, ez nem könnyű nekünk, hogy mennyit írjunk magunkról... Nekem is örök dilemma. Az emberek szeretnék szerintem, ha többet írnánk, de így is, úgy is hamis a kép rólunk, az biztos. Mindenki azt lát belénk, amit akar. Nem?
Vera!
Igen, nekem is örök dilemma...
Túl nagy nyitottsággal írni a blogba, az valami hasonló lehet, mintha kinyitnám a házam ajtaját, ahova bárki bejöhet, de nem tudom, hogy ki.
Persze nem azt jelenti, hogy elzárom magam, mert akkor anonim írnék, de akit az életben beengedek, azt látom.
Akivel meg nem elég az a mélység, amit így a blogon keresztül kapunk egymásról, azzal úgyis átmegy levélbe, telefonba.
Igen, nekem igazából az ezzel a gondom, hogy azt vettem észre, sokkal többet gondolnak belém, mint ami bennem van. Annak meg nem tudok (akarok) megfelelni. És ezt én is így csinlom mindenki mással, akit olvasok. Hamis ez a világ ennyiben :(
Vera!
Igen, elég komplex dolog ez. Az élő ismeretség nyilván más, az kicsit reálisabb képet adhat.
De az is lehet hamis, mert ott meg sokszor a külső vagy a közvetlen felszín alatti kép alapján ítélünk, a skatulyákból meg nagyon nehéz kikerülni. Például ott lényeges, hogy az illető hogy néz ki, milyen az öltözködése, hogy viselkedik, tud-e általános témákról társalogni, középponti figura-e stb. manapság ezek számítanak, s sokszor ez alapján már le is vonnak egy képet róla.
Itt pedig, amiről írsz, az nyilván benned van, foglalkoztat és érdekel.
Mondjuk nem tudom mekkora lenne a találati arány, ha a bloggereket be kellene azonosítani az életben.
Mármint ha nem lenne fenn fotó.
Én azt érzem, hogy mindenkiről kialakítunk az internet alapján egy sematikus képet. Ez az, ami nyilván nem felel meg a valóságnak. Néhány mondatból, adatból az ember összerakja a másikat, mert szükségünk van arra, hogy akit olvasunk (receptjeit, alkotásait, stb), arról legyen valami képünk. Abból gazdálkodunk hát, ami van. Sokszor találkoztam vele, hogy piedesztálra állítanak embereket, mert a neten mindenki (természetesen én is) általában a jót írja magáról. Pl. gondolkodom én is egy gyereknevelős blogon, de félek, hogy rólam is egy ilyen hamis, pozitív kép alakulna ki. Mi erről a tapasztalatod?
Vera!
Privátban válaszolok.
Megjegyzés küldése