2010. december 3., péntek
Az ünnepi sütés-főzést igyekszik megkönnyíteni a Kifőztük karácsonyi receptekben bővelkedő decemberi kiadványa.
Ez az első, ingyenesen letölthető online gasztro magazin a hagyományos ételek bemutatása mellett gondol a reformkonyha kedvelőire is.
A fogások közül nem hiányozhat a klasszikus beigli, a káposztás ételek, a gesztenye és a narancs aromája sem.
Igénye és érdeklődése szerint ki-ki most is megtalálja a számára leginkább tetsző ételleírásokat.
A Lét-tudatos konyha ezúttal két keleti ízeket képviselő fogással készült: paradicsomos karfiol és joghurtos burgonyasaláta.
Ezek ugyan nem klasszikus karácsonyi receptek, de színesíthetik a már megszokott menüt.
Igénye és érdeklődése szerint ki-ki most is megtalálja a számára leginkább tetsző ételleírásokat.
A Lét-tudatos konyha ezúttal két keleti ízeket képviselő fogással készült: paradicsomos karfiol és joghurtos burgonyasaláta.
Ezek ugyan nem klasszikus karácsonyi receptek, de színesíthetik a már megszokott menüt.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése