Kifőztük 10.

2010. december 3., péntek

Az ünnepi sütés-főzést igyekszik megkönnyíteni a Kifőztük karácsonyi receptekben bővelkedő decemberi kiadványa.

Ez az első, ingyenesen letölthető online gasztro magazin a hagyományos ételek bemutatása mellett gondol a reformkonyha kedvelőire is.



A fogások közül nem hiányozhat a klasszikus beigli, a káposztás ételek, a gesztenye és a narancs aromája sem.
Igénye és érdeklődése szerint ki-ki most is megtalálja a számára leginkább tetsző ételleírásokat.

A Lét-tudatos konyha ezúttal két keleti ízeket képviselő fogással készült: paradicsomos karfiol és joghurtos burgonyasaláta.

Ezek ugyan nem klasszikus karácsonyi receptek, de színesíthetik a már megszokott menüt.

A magazin letölthető: itt

0 megjegyzés:

Related Posts with Thumbnails
 
Lét-tudatos konyha - by Templates para novo blogger