Reform mézes puszedli

2010. december 9., csütörtök

Előnye, hogy nem kell a tésztát hűtőbe tenni, s azonnal fogyasztható, mert puha!



Hozzávalók:

  • 90 dkg liszt (tipp: 60 dkg teljes kiőrlésű búza- vagy tönkölybúzaliszt+30 dkg finomliszt)
  • 12-14 dkg barna cukor vagy nádcukor
  • 2 dl olvasztott méz
  • 10 dkg pálmazsír vagy vaj
  • 3 dl növényi tej (pl. rizstej) vagy sima tej
  • 1 mk szódabikarbóna
  • 1 mk sütőpor
  • 1 lapos ek őrölt mézeskalácsfűszer-keverék (fahéj, ánizs, gyömbér, szegfűszeg)

Folytatás: itt

1 megjegyzés:

Bianka írta...

nagyon guszta

Related Posts with Thumbnails
 
Lét-tudatos konyha - by Templates para novo blogger