Kifőztük magazin és Lét-tudatos Hírlevél ajánló

2013. június 3., hétfő

Megjelent a Kifőztük Magazin júniusi száma!

"Erre a hónapra friss ízekkel, spárgával, zöldborsóval, spenóttal és gyümölcsökkel, piknikhangulattal, hűsítő fagylaltokkal készültünk. Az ételek többsége könnyen elkészíthető, hiszen kinek van kedve ilyenkor órákat állni a tűzhely mellett."

A magazin letölthető a Kifőztük oldalán.
 

 
Elkészült a Lét-tudatos Hírlevél júniusi száma:

zöldborsós, meggyes ételek, befőzés természetesen, tartósítószer nélkül.

Nyári ötletek a szünidőre nem csak gyermekes szülőknek, hanem mindenkinek, aki egyszerű és egészséges ételeket szeretne készíteni.

Feliratkozás a www.lettudatos.com belső oldalain.

0 megjegyzés:

Related Posts with Thumbnails
 
Lét-tudatos konyha - by Templates para novo blogger