2014. március 1., szombat
4 éve, március 10-én jelent meg a Kifőztük gasztromagazin első száma. Az első elektronikusan
megjelenő, ingyenes (gasztro)magazin voltunk a „piacon”.
Sokat változtunk mi magunk és az újság is. Reméljük, hogy örömmel olvassák ezeket a
sorokat, és még sokáig velünk lesznek, ahogy mi is szeretnénk még hosszú ideig minden hónapban
leírni ezt a pár szót: „Megjelent a Kifőztük gasztromagazin legújabb száma”.
Végezetül néhány szó az e havi számról: az idén márciusra esik a húsvét előtti böjt nagy része, ezért sok böjtös ételt hoztunk.
De ahogy minden számban, így most is, szerepelnek hagyományos fogások is a kínálatban.
A Lét-tudatos konyha ételei közül a következők szerepelnek:
Rukkolás pestomártás
Brokkoliragu
Mindkét ételhez javaslom a barna rizst, amiről ismertetőt is olvashatnak a magazinban: Barna rizs, a tavasz gabonája címmel.
A magazin ingyenesen letölthető itt: www.kifoztuk.hu
2 megjegyzés:
Gratulálok ehhez a színvonalas laphoz! További sok sikert kívánok a lap szerkesztőinek, nekünk pedig sok jó receptet!
Köszönjük szépen Éva! :)
Megjegyzés küldése