Kifőztük 9.

2010. november 9., kedd

Az esős, borongós november hónap receptjeiben felbukkan az alma, a sütőtök, de a kevéssé ismert paszternák is.

A vegetariánus ételek táborát mostantól kezdve Gitta nyers ételcsodái és Vegagyerek ízléses-kreatív ételei is gazdagítják.


A címlapon szereplő csipkés-csodás mézeskalácsok elkészítési receptje is fellelhető a magazinban, de akár megismerhetjük a házi gesztenyesütés rejtelmeit is.

A Lét-tudatos konyhában most sütőtökös-paradicsomos szabdzsi és aszalt szilvás félholdak készültek.

A Kifőztük 9. száma ingyen letölthető: itt.



Az újságot letölteni igyekvők egy megújult honlapon találják magukat, ahol az újdonságok mellett hozzájuthatnak a Kifőztük korábbi számaihoz is, melyeket akár lapozgatós verzióban is böngészhetnek.


0 megjegyzés:

Related Posts with Thumbnails
 
Lét-tudatos konyha - by Templates para novo blogger