2011. Kifőztük karácsony – előzetes

2011. január 29., szombat

Habár még csak most tudtuk magunk mögött a Karácsonyt, de aki részt szeretne venni az idei, 2011. évi jótékonysági akcióban, annak már most kell jeleznie részvételi szándékát.

Az akcióval kapcsolatos levél itt olvasható:


Idén is lesz Kifőztük Karácsony! A 2010-es akcióban 115 blogger közreműködésével közel 1,5 millió forintot gyűjtöttünk a Magyarországon élő éhező gyermekeknek és családjaiknak a Kifőztük Karácsony kiadvánnyal. Úgy gondoltuk, hogy idén is elkészítünk egy adománygyűjtési számot. Ehhez várjuk azon bloggerek jelentkezését, akik részt szeretnének venni az adománygyűjtésben. Csatlakoztunk a Segítsütit és a Sok kicsit megszervező és lebonyolító SoSe alapítványhoz.

Az alapítvány elkülönített alszámlájára fog befolyni az adományozóktól a pénz, és minden forintból a meghatározott célra fognak menni a megvásárolt tárgyak, felszerelések. A Kifőztük oldalára felkerülnek majd sorban a számlák, és a beszámolók a teljesítésről. A támogatandó szervezetet keressük, amint megvan az együttműködés, tájékoztatunk mindenkit, hogy kinek a javára fog az idei Kifőztük Karácsonyra beérkező adomány menni. Várjuk azok jelentkezését, akik szeretnének csatlakozni az akcióhoz és receptet, anyagot szeretnének küldeni a következő Kifőztük Karácsony adománygyűjtési különszámába! Jelentkezési határidő: 2011. február 8. A jelentkezéseket az alábbi e-mail címre várjuk: yasmine.bazarja@kifoztuk.hu Kérjük, hogy az e-mailben add meg a blogod nevét, elérhetőségét is! Köszönjük!

0 megjegyzés:

Related Posts with Thumbnails
 
Lét-tudatos konyha - by Templates para novo blogger