Kifőztük 2011/6.

2011. június 2., csütörtök

Megjelent a júniusi szám! Az epres receptek elkészítésének most már az eper csökkenő ára is kedvez.


Terítékre kerültek a hűsítő italok valamint ízelítőt kapunk fagylaltból és pohárkrémből is.



Konyhámból ezúttal eper-rebarbara csatni és zöldborsós tarhonya került ki.

A magazin ingyenesen letölthető: itt

2 megjegyzés:

Fondantina írta...

Szia,
Én Kolozsváron vagyok egyetemista, Kommunikáció és PR szakon és a szakdolgozatom témája a A gasztroblogok és a vendéglátóipari PR kapcsolatának elemzése. Ennek az elkészítéséhez szeretném kérni a segítséged. Egy online kérdőívet kellene kitölteni (10 kérdés). Ezekre lenne jó, ha minél részletesebben válaszolnál. A kérdőív ezen a címen érhető el: http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/457802771/1/
Előre is köszönöm a segítséget.

Renata írta...

Szia!
Elküldtem a válaszokat.

Related Posts with Thumbnails
 
Lét-tudatos konyha - by Templates para novo blogger