2013. február 19., kedd
Hozzávalók:
40 dkg tojásmentes leveles tészta
50 dkg zöldség vegyesen:
kis fej hagyma
2 sárgarépa
30 dkg karfiol
1 fehér répa
1 kávéskanál só
1 kávéskanál pirospaprika
½ kávéskanál őrölt fekete bors
½ kávéskanál őrölt gyömbér
½ kávéskanál kurkuma
2 evőkanál szezámmag
2 evőkanál olaj
Elkészítése:
A megtisztított zöldségeket lereszeljük vagy aprítógéppel felaprítjuk. A fűszereket hozzáadva olajon összepároljuk.
A szezámmagot szárazon megpirítjuk, majd a zöldségekhez adjuk.
A leveles tésztát vékonyra kinyújtva olajjal megkenjünk, és a kihűlt tölteléket rátesszük.
Feltekerjük, és 175 fokos sütőben aranysárgára sütjük.
Kapcsolódó recept: itt
40 dkg tojásmentes leveles tészta
50 dkg zöldség vegyesen:
kis fej hagyma
2 sárgarépa
30 dkg karfiol
1 fehér répa
1 kávéskanál só
1 kávéskanál pirospaprika
½ kávéskanál őrölt fekete bors
½ kávéskanál őrölt gyömbér
½ kávéskanál kurkuma
2 evőkanál szezámmag
2 evőkanál olaj
Elkészítése:
A megtisztított zöldségeket lereszeljük vagy aprítógéppel felaprítjuk. A fűszereket hozzáadva olajon összepároljuk.
A szezámmagot szárazon megpirítjuk, majd a zöldségekhez adjuk.
A leveles tésztát vékonyra kinyújtva olajjal megkenjünk, és a kihűlt tölteléket rátesszük.
Feltekerjük, és 175 fokos sütőben aranysárgára sütjük.
Kapcsolódó recept: itt
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése