2014. május 9., péntek
Hozzávalók:
3 újhagyma
½ kg zöldborsó
40 dkg újburgonya
8-10 mángoldlevél
1 evőkanál korianderlevél (friss vagy szárított)
1 teáskanál só
2 evőkanál olívaolaj
kb. ½ l víz
Elkészítése:
A burgonyát megtisztítjuk, feldaraboljuk, a mángoldleveleket apróra vágjuk.
A hagymát megtisztítjuk, karikára vágjuk, és az olajon megpirítjuk.
Hozzáadjuk a borsót, a burgonyát, a mángoldot, a sót és a koriandert, vízzel felöntjük, majd fedő alatt puhulásig főzzük.
Megjegyzés: körettel, salátával kiegészítve tálaljuk.
Megjelent a Kifőztük májusi számában is.
3 újhagyma
½ kg zöldborsó
40 dkg újburgonya
8-10 mángoldlevél
1 evőkanál korianderlevél (friss vagy szárított)
1 teáskanál só
2 evőkanál olívaolaj
kb. ½ l víz
Elkészítése:
A burgonyát megtisztítjuk, feldaraboljuk, a mángoldleveleket apróra vágjuk.
A hagymát megtisztítjuk, karikára vágjuk, és az olajon megpirítjuk.
Hozzáadjuk a borsót, a burgonyát, a mángoldot, a sót és a koriandert, vízzel felöntjük, majd fedő alatt puhulásig főzzük.
Megjegyzés: körettel, salátával kiegészítve tálaljuk.
Megjelent a Kifőztük májusi számában is.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése