2009. május 28., csütörtök
Nagyon meglepődtem, mikor 5 gasztroblogger is megjutalmazott ezzel az elismeréssel.
Annál is inkább, mivel elég kritikus és maximalista vagyok magammal szemben, részben mert így neveltek, s mindig olyan közegben, környezetben tanultam, dolgoztam, éltem, működtem, ahol magasra tették a lécet.
Éppen ezért nagyon jól esett, mert egyfajta visszajelzés számomra ez. Az ínséges időkre is nagyon jól fog jönni, mert vannak ám! Amikor nehezen megy a blogolás, mert nincs elég lendület, inspiráció, íz… Köszönöm Nekik!
Éppen ezért nagyon jól esett, mert egyfajta visszajelzés számomra ez. Az ínséges időkre is nagyon jól fog jönni, mert vannak ám! Amikor nehezen megy a blogolás, mert nincs elég lendület, inspiráció, íz… Köszönöm Nekik!
Rólam írták:
Duende: "Már írtam neki is, hogy Ő az egyetlen, akinek a reformételeit szívesen kipróbálom, és jónak is tartom. Nagyon kreatív ember, csodálatos anyuka, és rendkívül izgalmas nő is. Lénye különleges számomra, nagyon megragadó. Félszavakból is értjük egymást, s néha úgy érzem, mindig is ismertük egymást."
Vegavarázs-Hémangi: "Szeretem, ahogyan gondos háziasszonyként vigyáz a családjára, egyszerű és nagyszerű ételeket tesz az asztalra."
Vali
Ircsi
Palócprovence: "És akiknek nem csak a főztje, de egész személyisége is elvarázsol (hiszen kicsit többet is elárulnak magukról receptjeiken kívül)"
Kiket ajándékozok meg vele?
A számokhoz mindig ambivalensen viszonyulok, szeretném túllépni, de be kell tartani a limitet, ami egyben jó is, mert különben sosem lenne vége a listának...
Napmátka: Kevés szó rá, hogy kreatív, sokoldalú, érzékeny és finom. Ételleírásait versek fűszerezik. Gyakran kalauzol el bennünket valahova a Bódva-partjára, ahol megbújik egy kis porta, készülő otthonuk, a Nomádporta.
Gasztrománia a la CES: A Gyógyulásom történetének a gasztroblogja. Ír a betegségéről, gyógyulásáról, s arról, hogy milyen megváltozott helyzetben találta magát a betegségének köszönhetően. Utal időnként a komplexitásra, arra, hogy mint mindennek, ennek is van mögöttes tartalma, amiből úgy lehet kijönni, ha egységében szemléljük a dolgokat. A táplálkozás reformja is nagy hangsúlyt kap számára, erre jött létre a Gasztrománia blog.
Siccike blogja egyike az első hazai vega gasztroblogokénak. Lelkes, szervezkedős, több kezdeményezéssel: Vegán karácsony, Vegán vendéglő.
Zsannamanna:
Rokonlélek, mert kedveli a hagyományos, régi paraszti világ ételeit. Az egyszerű ételek sokszor felülmúlják a túlbonyolítottakat. Gondoskodó családanya.
Ági, aki főz:
Ági több szakácskönyvet jegyez, számos helyen publikál és a balkáni ételek specialistája. Kedvelem a díszleteit, a tálalását és azt is, hogy nem bonyolítja túl az ételeket.
9 megjegyzés:
Drága Reni!
Köszönöm a kedvességed! Mindazonáltal én konyha-próbálkozásaim fényévekre van a Te tudatos, okos életviteledtől. Tanulni járok hozzád, mint ahogy a leveleidből is sokat merítek!
Nagyon szépen köszönöm Neked!!
Nagyon szépen köszönöm! A kedves szavakat is!
Hű, nagyon kedves vagy!:-) De nem én voltam ám az első, hanem Govinda, aztán nana a Vegasztromániával, aztán talán utána jöttem én.:-)
CES!
Amit csinálsz főzésben, az legalább ér annyit, mint az enyém. A többi meg...
Siccike!
Akkor kicsit módosítom a megfogalmazást...
... és a vgbt -t én találtam ki ... khm :P :o))
Bocsánat Kata, ezek szerint nem olvastam végig figyelmesen! Ha észrevettem volna, mindenképpen jelzem a Reninek!!
Ugyan, senki sem téved szándékosan ;o) Semmi gond! :o)
Kata!
Bocsánat!
Javítom azt is...
Megjegyzés küldése