2009. július 18., szombat
A pálmát jelenleg a zabpelyhes-sárgabarackos lepény viszi.
Az alaprecept a múltkori, a különbség annyi, hogy darált dió helyett zabpelyhet használok a gyümölcs alá.
Lét-tudatos táplálkozás — harmóniában a természettel
A pálmát jelenleg a zabpelyhes-sárgabarackos lepény viszi.
Bejegyezte: Renata Kalman dátum: 9:12
Címkék: Gabonák, nyári étel, sárgabarack, Sütemény
6 megjegyzés:
Reni, ez nagyon profi! Amiben zabpehely van és gyümölcs (főleg sárgabarack), az csak jó lehet. Úgy látom, kell szereznem még egy kevés sárgabarackot.
Ez nagyon jó! Az előző almás-rebarbarás nemkülönben.:)
Hú, már el is fogyott az almás-rebarbarás? Állandóan sütögetsz e melegben?:)
Nagyon jól néz ki! :)
Hémangi!
Lenne egy ötletem, de azt hiszem a héten teljesen leérik a barackunk!
Makka!
Köszi!í
Napmátka!
Nem! A rebarbarás pár héttel korábbi, csak most meglévő receptekből dolgozok, látogatás a szülőknél, nyári programok itt-ott stb. miatt.
Ott képet sem tudok felrakni.
Egyébként: igen, ilyenkor is sütögetek!
:)
Palócprovence!
Köszi!
Sajnálom, hogy ilyennel nem tudtalak megkínálni (meg még annyi mindennel tudtalak volna, itthon minden más)
Lesznek majd posztok utólagosan többféle dologról ám :)))
Kééééreeeeek!!!!!!!!!!!!
Megjegyzés küldése