Zabpelyhes-barackos lepény

2009. július 18., szombat

A pálmát jelenleg a zabpelyhes-sárgabarackos lepény viszi.


Az alaprecept a múltkori, a különbség annyi, hogy darált dió helyett zabpelyhet használok a gyümölcs alá.

Szaftos, édes barackok

6 megjegyzés:

vegavarázs írta...

Reni, ez nagyon profi! Amiben zabpehely van és gyümölcs (főleg sárgabarack), az csak jó lehet. Úgy látom, kell szereznem még egy kevés sárgabarackot.

Makka írta...

Ez nagyon jó! Az előző almás-rebarbarás nemkülönben.:)

erős ildikó írta...

Hú, már el is fogyott az almás-rebarbarás? Állandóan sütögetsz e melegben?:)

Palócprovence írta...

Nagyon jól néz ki! :)

Renata Kalman írta...

Hémangi!
Lenne egy ötletem, de azt hiszem a héten teljesen leérik a barackunk!

Makka!
Köszi!í


Napmátka!
Nem! A rebarbarás pár héttel korábbi, csak most meglévő receptekből dolgozok, látogatás a szülőknél, nyári programok itt-ott stb. miatt.
Ott képet sem tudok felrakni.

Egyébként: igen, ilyenkor is sütögetek!
:)


Palócprovence!
Köszi!
Sajnálom, hogy ilyennel nem tudtalak megkínálni (meg még annyi mindennel tudtalak volna, itthon minden más)

Lesznek majd posztok utólagosan többféle dologról ám :)))

kincsestár írta...

Kééééreeeeek!!!!!!!!!!!!

Related Posts with Thumbnails
 
Lét-tudatos konyha - by Templates para novo blogger