1 éves a Kifőztük!

2011. március 17., csütörtök

Az 1. szülinapját ünneplő Kifőztük márciusi száma a nemzetek konyháját tűzte ki témájául.

A receptek között többek között találunk felvidéki, marokkói, izraeli, angol ételeket.



Francia szakosként most a francia konyha felé irányultam és köményes padlizsánt rizzsel valamint reformosított almatortát készítettem.

Az újság külsejét tekintve több tekintetben is átalakult, a színezett háttéren kívül a recepteknél az ételeket kategóriába soroló ikonok is segítséget nyújtanak.

Ingyenes letöltés: itt


5 megjegyzés:

Éva írta...

Gratulálok a színvonalas újságotokhoz!

iri írta...

Gratulalok!Koszonom , hogy idotokbol szantok , hogy hasznunkra legyetek!

Renata Kalman írta...

Köszönjük szépen, továbbítom a többieknek a kedves visszajelzéseteket!

Barbi konyhája írta...

Kedves Renáta!
Szeretnélek a díjesőben Téged is részesíteni. Hogy miért is? Pontosan azért amit a bloggal kapok Tőled, nap mint nap. Örülök annak, hogy ilyen blog is van a palettán ami egészséges ételeket mutat be és segít nekünk kezdőknek ezen az úton!
Kérlek nézz be hozzám, hogy a díjat átadhassam! Köszönöm!

Renata Kalman írta...

Barbi!
Köszönöm szépen a díjat, a melléjáró pár sort meg különösen!

Related Posts with Thumbnails
 
Lét-tudatos konyha - by Templates para novo blogger