2011. március 17., csütörtök
Az 1. szülinapját ünneplő Kifőztük márciusi száma a nemzetek konyháját tűzte ki témájául.
A receptek között többek között találunk felvidéki, marokkói, izraeli, angol ételeket.
A receptek között többek között találunk felvidéki, marokkói, izraeli, angol ételeket.
Francia szakosként most a francia konyha felé irányultam és köményes padlizsánt rizzsel valamint reformosított almatortát készítettem.
Az újság külsejét tekintve több tekintetben is átalakult, a színezett háttéren kívül a recepteknél az ételeket kategóriába soroló ikonok is segítséget nyújtanak.
Az újság külsejét tekintve több tekintetben is átalakult, a színezett háttéren kívül a recepteknél az ételeket kategóriába soroló ikonok is segítséget nyújtanak.
5 megjegyzés:
Gratulálok a színvonalas újságotokhoz!
Gratulalok!Koszonom , hogy idotokbol szantok , hogy hasznunkra legyetek!
Köszönjük szépen, továbbítom a többieknek a kedves visszajelzéseteket!
Kedves Renáta!
Szeretnélek a díjesőben Téged is részesíteni. Hogy miért is? Pontosan azért amit a bloggal kapok Tőled, nap mint nap. Örülök annak, hogy ilyen blog is van a palettán ami egészséges ételeket mutat be és segít nekünk kezdőknek ezen az úton!
Kérlek nézz be hozzám, hogy a díjat átadhassam! Köszönöm!
Barbi!
Köszönöm szépen a díjat, a melléjáró pár sort meg különösen!
Megjegyzés küldése