2013. február 19., kedd
Hozzávalók:
2 db retek
1 kis fej karalábé
csíra
¼ kávéskanál só
1 teáskanál citromlé
pici bors
joghurt
Elkészítése:
A zöldségeket megtisztítjuk, a retket felkarikázzuk, a karalábét lereszeljük.
Az öntethez a joghurthoz hozzáadjuk a citromlevet, a sót és a borsot.
A zöldségeket kis tálkába helyezzük, leöntjük az öntettel és csírával díszítjük.
Kapcsolódó recept: itt
2 db retek
1 kis fej karalábé
csíra
¼ kávéskanál só
1 teáskanál citromlé
pici bors
joghurt
Elkészítése:
A zöldségeket megtisztítjuk, a retket felkarikázzuk, a karalábét lereszeljük.
Az öntethez a joghurthoz hozzáadjuk a citromlevet, a sót és a borsot.
A zöldségeket kis tálkába helyezzük, leöntjük az öntettel és csírával díszítjük.
Kapcsolódó recept: itt
1 megjegyzés:
olvashatatla a sok alányomott reklámtól
Megjegyzés küldése