2012. július 14., szombat
Még mindig népszerű a blog első bejegyzése: Befőzés természetesen, tartósítószer nélkül
igaz azóta módosítottam rajta, és új köntösben olvasható: itt.
Elszállt ez a 4 év, tartalmas volt, változásokban gazdag. Sok más, új dolognak adta át a helyét, így az aktív társasági blogélet sajnos nem fér bele az időmbe, de azért igyekszem!
Magányos napraforgó a Börzsönyből
Továbbra is várom a hozzászólásokat, kérdéseket, megjegyzéseket, az e-mailekre is igyekszem 2-3 napon belül válaszolni.
Találkozhattok velem honlapjaimon is:
Táplálkozás, életmód: www.lettudatos.com
Kineziológia, önismeret: www.kineziologiaszeged.com
mindkét helyen van Hírlevél, ahova feliratkozva a legfrissebb dolgokról értesülhettek.
Jó nyarat, megújuló energiákat kívánok minden kedves olvasómnak!
5 megjegyzés:
Hogy elrepült ez az idő! Nagyjából egyszerre indultunk, s mindkettőnk életében voltak jelentős változások ennyi idő alatt... én sem tudok rendszeresen blogolni, de azért benézek Hozzád, jövök, figyelek, amikor csak lehet. És a sok-sok Tőled kapott ötlet közül máig a legkedvesebb számomra a fűszeres burgonyatekercs, ami már számos változatban az asztalunkra került. Köszönöm ezt is, és az eddigi jó kis beszélgetéseinket!
Gratulálok a blogszülinapodhoz! További sok sikert kívánok !
Ildi!
Én is értékelem, hogy születhetnek barátságok, sokat jelentő levélváltások, rendhagyó találkozások is, blogok által. Köszönöm a figyelmességedet és folytatjuk...
Kedves Éva!
Köszönöm, és kívánok további sok érdekes ötletet a takarékos konyhádhoz!
Tényleg, hiszen Napmátka is a körül indult. Valóban repül az idő. Azóta sokfélét olvashattunk tőled, és mindig szívesen vesszük. Ha körlevél formájában, akkor úgy. :)
Továbbra is csupa szépet és jót...
Megjegyzés küldése