2010. július 26., hétfő
Nyaralásakor felmerülhet a kérdés, -főleg, ha már gyermek(ek) is van(nak) a családban- hogy miként oldjuk meg az étkezést, ha nem szeretnénk folyamatosan étterembe járni vagy gyorsételt fogyasztani, viszont rendelkezésünkre áll egy, legalább alapszinten felszerelt főzőhelyiség?
Természetesen egy másik igen fontos szempont, hogy ne kelljen ilyenkor órákat eltölteni a főzéssel, hanem az étel gyorsan elkészíthető legyen.
Én levespárti vagyok, többek között azért is, mert a leves télen melegít, nyáron pedig csillapítja szomjat (is), s főként: folyadékot juttat a szervezetbe.
Nyáron nincs nehéz dolgunk leves-fronton, mert elég beszerezni egy marék friss zöldséget és máris készen van a leves!
Leves alapanyagok:
Zöldbab
Karalábé
Karfiol
Brokkoli
Uborka
Vegyes zöldség
Paradicsom
Gyümölcs
Folytatás: itt
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése